ZAČETNI TEČAJ TEKA NA SMUČEH ZA ODRASLE (nad 15 let)

 

(KLASIČNA TEHNIKA)

 

KRAJ IN DATUM:  TSC Vojsko, nedelja, 19. 2. 2017 z začetkom ob 9.00 uri, zbor ob 8.30 uri ; trajanje 4 šolske ure z vmesnim odmorom.

 

PROGRAM: izbira opreme, prilagajanje na opremo, učenje teka na smučeh po programu.

OPREMA: oprema za klasično tehniko teka na smučeh – narebrene smuči, oziroma oprema za drsalno tehniko teka na smučeh (ravna drsna ploskev). Možna je izposoja / 12€ komplet )

PREDPRIJAVE:  obvezne na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do petka 17. 2. 2017 do 12.00 ure

Ob prijavi obvezno napišite ime in priimek, telefonsko številko in naslov elektronske pošte (zaradi obvestil o spremembah). V slučaju izposoje pa še št.noge in telesno višino.

 

KOTIZACIJA: vplača se 25€ neposredno pred začetkom tečaja v objektu TSC Vojsko.

P.S.: Tečaj za določeno tehniko bo izveden v primeru vsaj 4 prijavljenih kandidatov za to tehniko. Če bo kandidatov premalo, tečaj ne bo organiziran. O morebitni odpovedi, boste obveščeni najkasneje v petek do 20.00 ure.

Z medsebojnim dogovorom med tečajniki se lahko tečaj izvede v drsalni tehniki.

VODJA TEČAJA:           Zdenko Ogrič

IZVAJALEC TEČAJA:    Rajko Bajt

 

INFORMACIJE: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. / gsm 041 422 707

 

OSTALO: O morebitnih spremembah boste obveščeni naknadno, preko e-pošte ali SMS sporočila (nezadostna količina snega, slabo vreme ...). Obveščeni boste tudi v primeru odpovedi tečaja (premalo prijav). Rahlo sneženje ni ovira za izpeljavo tečaja.

Tečaj se izvede ob minimalni prijavi 4-ih udeležencev.